Cara Letak Lagu Dalam Blog

Arie nie aku nak buat entry pasal cara-cara nak buat lagu kat blog. Mungkin banyak orang tak suka law blog tu ada lagu. Tapi aku tetap jugak nak buat tutorial sal nie. 

Mula-mula korang pergi kat rekabentuk 

Then pergi kat reka letak

Then tambah alat

Then pilih tambah HTML/Javascript

Copy code lagu kegemaran korang kat [Pilih lagu kat sini]

Paste kat HTML/Javascript

Simpan then lihat blog 

Law tak sesuai korang bleh tukar lagi dengan mengulang langkah yang sama

[Klik sini] law dye menjadi sebagai tanda terima kasih kat aku. Tapi law tak nak tak payahlah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pemilik blog Angel Love Soldier berhak untuk memadamkan mana-mana komen yang dihantar kepada blog ini yang disifatkan :

1. Sebagai spam.
2. Menggunakan ayat yang kurang sopan/lucah dsbnya.
3. Mengandungi bahasa/konsep yang menyakitkan hati.
4. Komen yang menyerang seseorang secara individu.

Sekian, terima kasih.